Віртуальний
літературний проєкт
з Юргеном Баншерусом

Всім любителям німецької мови та літератури!

Познайомтеся з німецьким письменником Юргеном Баншерусом
Юрген Баншерус
Довгоочікуваний захід "Баварський дім, Одеса", національного університету ім. Мечникова м. Одеси у співпраці з Німецьким читальним залом Одеси та Навчальним методичним центром Одеси за підтримки Інституту Гете в Україні:
Віртуальні зустрічі

Віртуальні зустрічі з Юргеном Баншерусом


Автором понад шістдесяти книг для дітей і підлітків, перекладених та перетворених на бестселери в Німеччині і по всьому світу (тираж понад 2 мільйони книг) і 27 мовами!
Програма
Читати? Читати!
Лекція з просування читання німецькою мовою (без перекладу)
Телебачення, ігри, Netflix & Co - друкована книга за останні десятиліття зіткнулася з різноманітною медіа-конкуренцією. Це сталося і відбувається приголомшливими темпами, використовуючи нові економічні ресурси. Проте книга зберегла свою позицію донині. Під час нинішньої пандемії продажі книг навіть зросли. Деякі люди в Німеччині відкрили для себе книгу під час локдауна через пандемію.

Але ця ситуація має не дуже надійний фундамент. Батькам, викладачам, вихователям, співробітникам відділу літератури будь-якої професії рекомендується день за днем пробуджувати ентузіазм у центральній культурології "Читання". Сім 'я і школа в центрі всього цього.

Дитячий та юнацький письменник Юрген Баншерус у своїй лекції розповість про викладання та сприяння читанню в Німеччині. За цим стоїть надія, що деякі імпульси можуть принести користь і Україні.

28 жовтня 2020
14: 00/за київським часом
Читання німецькою мовою (без перекладу)
Юрген Баншерус читає зі своїх творів
✔️ Novemberschnee
✔️ Das Lächeln der Spinne
✔️ Krach im Zirkus Zampano

На завершення кожного заходу можна ставити запитання автору, а також обмінюватися досвідом і думками!

Участь безкоштовна.
29 жовтня 2020
14: 00/за київським часом
АВТОР про себе

Народився 1949 року, виріс у Ремшейді і з ентузіазмом вступив до народної школи. Перейшов у гімназію, через не дуже велику пристрасть до навчання повторив сьомий клас і закінчив школу, незважаючи на п'ятірку (низька оцінка за шестибальною шкалою) по математиці. Вивчав все можливе в Бонні і Мюнстері і здав на диво добре іспит.

Випробував різні професії: журналіст у щоденній газеті, науковий співробітник у галузі досліджень, видавничий лектор, викладач у галузі освіти для дорослих. Ніде не протримався так довго і почав писати серйозно наприкінці 1970-х років. У 1983 р. - перші ліричні публікації, у 1985 р. - перша дитяча книга ("Keine Hosenträger für Oya").

Вільний письменник з 1989 року. Наразі понад шістдесят дитячих та юнацьких книг, перекладів 27 мовами, призів та нагород. Член Міжнародного PEN. Багаторічний голова Федерального конкурсу читачів. Після декількох років між Мюнстером і Бонном оселився у Рурській області. Одружений на чудовій жінці і вдячний батько дорослого сина і дорослої дочки.
Вчи німецьку мову в аккредитованому центрі Goethe-Institut Ukraine!
Заповніть, будь ласка, форму і ми зв 'яжемося з Вами по телефону або електронною поштою!
Рівень, який Вас цікавить
Напишіть Ваші запитання чи коментар
Дізнатися більше
про "Баварський дім, Одеса"
Детальна інформація про всі напрямки діяльності: німецька мова, німецька бібліотека, економіка, соціальна робота
Наші новини
вул. Успенська, д. 60, оф.2 (другий поверх)
65045 Одеса
Україна

+380668611508
+38048777 06 96

info@bayernhaus.com.ua
Нас можна знайти тут:
Ваші ім`я та прізвище
Ваш номер телефону
Адреса електронної пошти
Напишіть Ваше запитання або залиште коментар